Noen pratiske opplysninger

1. Ønsker dere å gifte dere i Hamarøy, kontakt menighetskontoret, tlf 75771800, for å avtale tid og sted.

2. På bakgrunn av opplysningene brudeparet selv gir på skjemaet ”Prøvingsattest/Melding om vigsel” avgjør Folkeregisteret om vilkårene for ekteskap er oppfylt. Skjemaet fås ved å henvende seg til Folkeregisteret.

3. I Hamarøy utføres kirkelige vielser i Hamarøy kirke, Sagfjord kirke, Tømmernes kirke og Den Hellige Dorotheas kapell på Tranøy. Leie av Den Hellige Dorotheas kapell avtales direkte med eierne, tlf 75772171.

4. Også ikke-medlemmer av Den norske kirke vil kunne få kirkelig vigsel i Hamarøy. Det normale er likevel at minst en av brudefolkene må tilhøre kirken.

5. Brudepar som ikke bor i Hamarøy må regne med å betale en avgift for å dekke noen av kirkens utgifter i forbindelse med vigselen.

Vigselsliturgien finner du her.